ZUPY:

  1. Rosół z makaronem
  2. Flaczki wołowe
  3. Zupa gulaszowa
  4. Żurek z kiełbasą i jajkiem
  5. Chłodnik- Gaspaco
  6. Chłodnik na botwince (sezonowo)
  7. Pomidorowa z ryżem lub makaronem
  8. Krem selerowy z kurczakiem i płatkami migdałowymi
  9. Krem szparagowy z grzankami (sezonowo)
  10. Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
  11. Barszcz czerwony 
  12. Grochówka z kiełbasą  i na wędzonce
  13. Ogórkowa na mięsie wieprzowym
  14. Warzywna na mięsie drobiowym

MIĘSA:

Wieprzowina:

    1. Schabowy
    2. Schabowy z kością smażony na smalcu
    3. Mielony
    4. Schab zapiekany z cebulą, ziemniakami i serem
    5. Polędwiczka nadziewana suszonymi pomidorami
    6. Polędwiczki z miodzie z ananasem
    7. Polędwiczki w sosie śmietanowo-pieprzowym
    8. Golonka gotowana
    9. Golonka po bawarsku
    10. Gołąbki
    11. Pieczeń z karkówki
    12. Roladki z karkówki z boczkiem
    13. Szaszłyki

Drób:

    1. De voaille z masłem i pietruszką lub z serem
    2. Kieszeń z kurczaka z:
      • Pieczarkami
      • Papryką i porem
      • Szynką i serem żółtym
    3. Filet z  kurczaka grilowany z serem gorgonzolla
    4. Filet z kurczaka grillowany z brzoskwinią iserem
    5. Roladki drobiowe w sosie sojowym
    6. Udka z kurczaka pieczone
    7. Pałki kurze pieczone
    8. Skrzydełka na ostro lub na słodko
    9. Roladka drobiowe z szynką wędzoną i spzinakiem
    10. Pierś z indyka duszona w warzywach
    11. Pierś z indykka maślana grillowana
    12. Pierś  z kaczki w sosie miodowo-winnym
    13. Udka gęsie w sosie grzybowym

Wołowina:

      1. Zraz wołowy
      2. Bitki duszone z cebulą
      3. Befsztyk z polędwicy wołowej
      4. Tradycyjna pieczeń wołowa

Ryby:

    1. Grilowany łosoś z sosem cytrynowym
    2. Pstrąg smażony z migdałami ( w całości)
    3. Filet z dorsza zapiekany z porem
    4. Filet z mintaja smażony na maśle
    5. Filet z dorsza w panierce

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH

    1. Ziemniaki
    2. Frytki
    3. Ziemniaczki smażone
    4. Pyzy
    5. Ryż
    6. Sos pieczeniowy ciemny
    7. Sos potrawkowy
    8. Surówka z marchwi
    9. Surówka z białej kapusty
    10. Surówla z kapusty pekińskiej
    11. Surówka z surowego kalafiora
    12. Buraczki
    13. Kapusta modra na ciepło
    14. Kapusta kiszona zasmażana z czosnkiem
    15. Groszek z marchewką
    16. Gotowane warzywa sezonowe
    17. Gotowane trio warzywne (brokuł, kalfior,  marchew)

PRZEKĄSKI

SPECJALNOŚC FIRMY:

1.Tort chlebowy z kremem:

    • pasztetowym
    • rybnym

Mięsne:

    1. Pozycje oznaczone * mogą być dowolnie mieszane i układane wspólnie na paerach zalanych galaretą
    2. Schab ze śliwką lub morelą*
    3. Polędwiczki nadziewane śliwką lub morelą*
    4. Szynka zawijana z jajkiem i szparagiem*
    5. Szynka zawijana ze świeżym ogórek*
    6. Ruloniki z szynki z chrzanem*
    7. Pasztet wiejski czysty lub ze śliwką suszoną*
    8. Galaciki wieprzowe lub drobiowe*
    9. Szynka parmeńśka z melonem 
    10. Śliwki zapieczone z bekonie
    11. Parówki zapiecozne w boczki i serze
    12. Kabanos lub parówka w cieście francuskim  i serze
    13. Patera wędlin
    14. Tatar wołowy
    15. Smalec czysty lub z skwarkami

Rybne:

    1. Ryba po grecku (filet z dorsza)
    2. Ryba w pomidorach (filet z dorsza)
    3. Ryba w papryce (filet z dorsza)
    4. Ryba w zalewie octowej
    5. Ryba w galarecie
    6. Dorsz e galarecie na paterze lub galaciki 100ml)
    7. Filety śledziowe w oleju
    8. Filety śledziowe z żurawiną i ogórkiem
    9. Rolmopsy
    10. Koreczki śledziowe z ziemniakiem
    11. Łosoś wędzony na liściu cykorii
    12. Łosoś wędzony podany na ziemniaku pieczonym z dresingiem
    13. Tatar z łososia wędzonego

Pozostałe:

    1. Jajka faszerowane:
      • z szynką
      • z papryką
      • na ostro
      • z kawiorem
      • ze szczypiorkiem
    2. Deska serów
    3. Koreczki serowe
    4. Pomidory z mozarellą
    5. Ogórki kiszone/małosolne - sezonowo
    6. Carpaccio z buraków
    7. Tartinki (słone korpusy z ciasta kruchego z farszem: -łosoś wedzony, spzinak i feta,tatr wołowy, pasta z kurczaka, salami, serki kremowe.

Kanapki
Na trójkącie z chleba pszennego, razowego, ziarnistego lub pieczywa chrupkiego. Podawane z:

    • tatarem wołowym
    • wędliną
    • serami
    • łososiem
    • tuńczykiem
    • pastą (serowo-jajeczną, z kurczaka, rybną)
    • tatarem z łososia
    • kawiorem

Tarta

    • Pieczarkowo-porowa
    • Łososiowa
    • Z szynką wędzoną i suszonymi pomidorami

SAŁATKI

  1. Sałata miodowa
    - sałata lodowa, kurczak smażony w ziołach, ser camembert, śliwka suszona, ogórek, pomidor, prażone ziarna słonecznika, sosik miodowo-ziołowy
  2. Sałata suszone pomidory
    - sałata lodowa, ogórek, pomidory suszone w oleju, ser brie, prażone pestki dyni, sosik
    z octu winnego i miodu z dodatkiem ziół ogrodowych
  3. Sałata Cezar
    - sałata lodowa, kurczak smażony w ziołach, grzanki z pieczywa pszennego, sosik czosnkowy
  4. Sałata ser w owocach
    - sałata lodowa, gruszka, ser pleśniowy, winogrono, orzechy włoskie, sosik winegret
  5. Sałata z tuńczykiem
    - sałata lodowa, tuńczyk, pomidor, jajko, czarne oliwki,ogórek, sosik musztardowy.
  6. Sałata z serem fetą
    - kapusta pekińska, ogórek, pomidor, cebula czerwona, oliwki, ser feta, sosik winegret
    z ząbkiem czosnku
  7. Sałata gyros
    - kapusta pekińska, ogórek, ogórek warszawki, por, pomidor, kukurydza, mięso gyros, przekładana sosem majonezowo-pomidorowym
  8. Sałatka makaronowa
    - makaron penne, seler konserwowy ogórek, pomidor, szynka z indyka, papryka, sosik jogurtowo-majonezowy z czosnkiem i koperkiem
  9. Sałatka ryżowa
    - ryż, papryka, szynka, ogórek warszawski, kukurydza, majonez
  10. Sałatka z kurczakiem
    - kurczak gotowany, brzoskwinie, marchewka, orzechy włoskie, majonez
  11. Sałatka z kurczakiem curry
    - ryż, kurczak smażony w curry, ser żółty, ananas, kukurydza, sos majonezowo-jogurtowy
  12. Sałatka mandarynkowa
    - seler naciowy, kurczak smażony w curry, pieprz zielony w zalewie, mandarynki z puszki, majonez
  13. Sałatka ziemniaczana
    - warzywa gotowane, jajko, ogórek konserwowy i kiszony, por, groszek, majonez
  14. Sałatka kalafiorowa
    - kalafior gotowany, jajka, sos majonezowo- jogurtowym z ogórkiem konserwowym i papryką
  15. Sałatka szpinak baby                                                                                                      - młode liście swieżego szpinaku, pomidorki koktajlowe,mozarella, sos midoowo-musztardowy
  16. Sałatka niemiecka
    - ziemniaki gotowane, ogórek kiszony, cebula, pietruszka,sos jogurtowo-majonezowy
    z czosnkiem, możliwa wersja sałaty z śledziem
  17. Sałatka przekładana
    - seler konserwowy, marchew, jajko, szynka, czerwona fasola, ogórek warszawski, przekładana sosem majonezowym
  18. Sałatka królewska - ziemniaki gotowane, boczek wędzony prażony, czerwona cebula, słonecznik prażont, sos jogurtowo- majonezowy

CENNIK UDOSTĘPNIAMY MAILOWO LUB OSOBIŚCIE PO WCZEŚNIEJSZYM ZAPYTANIU

Kontakt z nami:

tel 532 512 528

e-mail: biuro@cateringdip.pl